6 tanker om "Bestyrelsen"

1. hej, Jeg vil gerne lære at sejle kajak og har undersøgt en del på nettet herom. Jeg er bosiddende i Aalborg. Jeg kan forstå at man skal tilegne sig et EPP2 kursus, er det noget i også udbyder ifb. med medlemsskab?

2. Hej Peter
    Undskyld det meget forsinkede svar, webmaster har holdt sommerferie :-). Du er mere end velkommen hos os og vi hjælper gerne med det rette kursus. Vil du vide mere må du gerne kontakte en fra bestyrelsen eller møde op på en af vores klubdage og prøve kajak af.
    Mvh. Webmaster

3. Hej…
    Jeg henvender mig fordi jeg godt kunne tænke mig at komme og se jeres klub, da jeg er tilflytter fra Sjælland og har været vant til at ro kajak der. Dog tur kajak. Men jeg har EPP2 kortet og har roet i 3 år. Hvornår har i jeres klubdage?

Rikke Flinck

4. Hej Rikke

Vi har klubdage om torsdagen fra kl 18. Hvor du er velkommen. Herudover må du gerne kontakte formand@houkajakklub.dk, Tlf. 3030 3353, Peter Karlsen.
    Mange hilsner og velkommen til.
    Mvh. Randi

5. Hej, jeg kunne rigtig godt tænke mig at ro kajak, har dog ikke prøvet det før. Men vil rigtig gerne dyrke det. Er meget glad for vand og sejlads og synes det lyder vildt fedt og sjovt. Hvem skal jeg evt. Kontakte for medlemskab/opstart og generelt for nærmere information.
    Vh. Kirstine

6. Hej Kirstine

Du er mere end velkommen til af fange enten formanden eller instruktøren. Lige nu boltrer de sig i koldkær svømmehal, hvor der øves og svømmes.

Formand Peter Karlsen vagnerkarlsen@outlook.com telefon 3030 3353
    Instruktør Gert Bach gert.bach@mail.dk