For medlemmer

Som medlem i klubben kan du deltage aktivt ved at følge med i det som sker i klubben via hjemmesiden og evt. tilmelde din e.-mail til at modtage nyhederne automatisk. Du tilmelder dig nemt i højre side ved at indtaste din e-mail adresse under “Abonner på nyheder”.

Har du et større arrangement i tankerne eller nogle gode billeder, som du gerne vil dele med vi andre, bedes du tage fat i en af kontaktpersonerne for hjemmesiden, som findes her.

Som medlem har du adgang til at læse referater fra bestyrelsen og få oplyst andre medlemmers kontaktnummer. Siden er kodeordsbeskyttet og kræver indtastning af password, som er oplyst ved medlemsoprettelse. Koden kan også oplyses ved kontakt til en af medlemmerne i bestyrelsen.

Du kan tilgå siden med Referat og kontaktoplysninger her.

Tilbud fra OnAdventure